• harmonie-header

Beamer Light Pen

beamerlightpen
Het licht laat blokkades ‘smelten’

De Kleurenlichtpen is ontwikkeld om de subtiele energetische trillingen van planten, kristallen en kleuren uit de Equilibriumflessen direct in ons fijnstoffelijke energieveld, onze aura, te brengen. De trillingen van de kleurencombinaties ondersteunen ons om de doorstroom van levensenergieën in ons hele systeem te verbeteren.

Blokkades laten smelten

Onze lichamen bestaan niet alleen uit energiebanen, maar zij tonen vaak ook kenmerken van littekens, blokkades en kristallisaties. De Lichtpen is een goed hulpmiddel om met haar gebundelde licht dergelijke blokkades te laten 'smelten', die daarna ons lichaam weer kunnen verlaten. Soms zijn meerdere behandelingen nodig om één bepaald thema op een diep niveau uit te werken en op te lossen.

Specifieke eigenschappen

Aan de hand van je (flessen)keuze en je wensen/klachten bekijken we welke behandeling op dit moment gewenst is. Verschillende ampullen worden afzonderlijk in de Lichtpen voor het lampje bevestigd. Elke ampul brengt haar specifieke eigenschappen in de energiebaan waarop ze wordt aangebracht. Het licht is intens en rustig.